Soft Rock Channel dhe muzika që zgjedh janë një ndeshje e përkryer për emrin e tyre në radio. Emri i radios sugjeron se ky radio është krijuar për të ofruar muzikë rok që janë të butë në natyrë dhe radio është gjithashtu shumë tërheqës për shumë dëgjuesve, sepse jo vetëm muzikë, por i gjithë ambienti i radios ndeshjet theme e tyre muzikore e cila është shkëmb të butë.
Adresa e internetit zyrtare Soft Rock Channel është www.thesoftrockchannel.com

Soft Rock Channel
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Soft Rock Channel ]