At The Retro Project we play the best music from the 1980s, dhe më shumë! Listen and hear something you might have not heard in a long time.

The Retro Project official website address is www.retrodelux.com

The Retro Project
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : The Retro Project ]