Me diell 98.1 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Me diell 98.1 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with San Diego, CA.

Me diell 98.1 Adresa e internetit është www.sunny981sd.com

Me diell 98.1
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Me diell 98.1 ]