Yll 102.5 është një radio stacion muzikë në internet. Yll 102.5 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Yll 102.5 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Yll 102.5 Adresa e internetit është star1025.com

Yll 102.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Yll 102.5 ]