Një lloj tjetër i muzikës soul radio në internet në bazë është RnB Side Radio Neo Soul. Saj luan neo soul këngë për dëgjuesit e tyre në të gjithë globin. Radio dhe transmetues i saj ka krijuar një identitet për veten e tyre për radio stacionet RNB dhe Soul muzikë bazuar dhe RnB Side Radio Neo Soul është një nga një të tyre popullore.
RnB Side Radio Neo Soul adresa faqen zyrtare është www.rnbsideradio.com/neosoul

RnB Side Radio Neo Soul
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : RnB Side Radio Neo Soul ]