Hip Hop, RnB dhe muzika shpirti është specialiteti i RnB Side Radio 1980. Me emrin e radio që mund të ketë tashmë e kuptueshme për dëgjuesit e tyre kudo që kjo radio në internet të veçantë nga ana e tyre është e përqendruar në krijimin e playlists bazuar në RnB dhe muzikës soul nga 1980 e këtyre epoke muzikore.
RnB Side Radio 1980 adresa zyrtare e internetit është www.rnbsideradio.com/1980s

RnB Side Radio 1980
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : RnB Side Radio 1980 ]