Ashtu si statiopns tjera radio nga transmetuesi kjo i dedikohet edhe për të luajtur RNB dhe shpirti muzikën e një kohë të caktuar dhe kjo është radio që luan këngë nga RnB dhe muzikore shpirti epokë të 1970-së. Nëse jeni dëgjuesit e interesuar në atë kohë muzikën sesa RnB Side Radio 1970 është një e mirë.
RnB Side Radio 1970 adresa zyrtare e internetit është www.rnbsideradio.com/1970s

RnB Side Radio 1970
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : RnB Side Radio 1970 ]