Në Nju Jork, Radio Fawaka është pëlqyer shumë mirë dhe është dëgjuar nga i shumë anëtarëve të përkushtuar dëgjues. Radio ka qenë në gjendje të prodhojë një bazë dëgjues të programeve të tyre me anë të programeve të tij të klasit botëror radio dhe fjalës. Radio ka marrë shumë dëgjues të radios që janë të lidhur gjithmonë me radio me mbështetjen, dashuri dhe strategjitë.
Radio Fawaka adresa faqen zyrtare është www.fawaka.net

Radio Fawaka
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Radio Fawaka ]