Ashtu si radio e parë Radio Bubba Dy është gjithashtu një radio komedi e bazuar. Radio ka rrugën e vet të promovimit, paraqitjen dhe menaxhimin e programeve komedi lidhur radios për dëgjuesit e tyre. Siç edhe pse kjo është radio e dytë nga transmetuesit Radio Bubba Dy ka manged për të tërhequr ndjekës e vet të dëgjuesve.
Radio Bubba Dy adresa faqen zyrtare është www.radioio.com

Radio Bubba Dy
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Radio Bubba Dy ]