top logo

Radio 1190 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.
Contact Information:
Radio 1190
Campus Box 207
University of Colorado
Boulder, CO 80309
303-492-1190

Radio 1190 Adresa e internetit është www.radio1190.org

Radio 1190
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Radio 1190 ]