Q Rock është dëshmuar e dobishme si një radio transmetues disiplinës me konceptet e saj të përzgjedhjes, ndërsa transmetimin kurset e tyre të muzikës që përputhet së bashku me të gjitha standardet në lidhje me përmbajtjen e programit, respektojnë rekomandimin e dëgjuesve në stacionin e tyre sa i përket programit të caktuar të transmetimit. Q Rock dërgoni mesazhe së bashku me përmbajtje që nuk do të shkelë standardet e duhura dhe morale në lidhje me sjelljen e ligjit të radio transmetimit.
Q Rock adresa faqen zyrtare është www.wrxq.com
Q Rock
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Q Rock ]