Pika 104.5 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Pika 104.5 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Plymouth, WI.

Pika 104.5 Adresa e internetit është wxerfm.com

Pika 104.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Pika 104.5 ]