Phare FM është radio stacioni më i mirë i Haitit në SHBA. Studio radio është vendosur në Florida. Ku ka një komunitet të madh të popullit Haitian. Phare FM u krijua për t'i dhënë popullit të Haitit i cili jeton në SHBA disa kontakt të kulturës së tyre duke u dhënë atyre një stacion ku do të ketë playlists plotë i muzikës nga Haiti dhe nga e gjithë bota.
Phare FM adresa faqen zyrtare është www.phare.fm
Phare FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Phare FM ]