OPEN THE DOOR RADIO provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Open the Door Radio celebrating the Art of independent MUSIC. 100 % ORIGINAL Independent music. Roots Radio, Gjendje e dëshpëruar, Bluegrass, Xhaz, Dritë Rock, Acoustic, Singer Song Writer.
OPEN THE DOOR RADIO official website address is www.victoriadlive.com

HAPUR radio dyer
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : HAPUR radio dyer ]