The main full-flag, Urban radio configuration to America’s tenth biggest market, Entercom Communications declares the introduction of The New 97.7, Boston’s main For R&B. Appreciate the best R&B tracks from the 80’s, 90'S, 00'S dhe sot!

The New 97.7 Adresa e internetit është www.977rnb.com

The New 97.7
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : The New 97.7 ]