Metal Taverna Radio transmeton 24/7, ata luan vazhdimisht muzikë Heavy Metal jetojnë në internet. Më të mirë të njohur DJ nga nga Shtetet e Bashkuara luan këngë energjike dj. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me Metal Taverna Radio. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë.

Metal Taverna Radio adresa e internetit zyrtare është www.djanubisreviews.blogspot.com

Metal Taverna Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Metal Taverna Radio ]