Mainely 80s is a online music radio station. Mainely 80s broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. With a great mix of 80’s jazz, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Mainely 80s has something for all discerning music lovers.

Mainely 80s
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Mainely 80s ]