Magic tranzitor luan muzikën tradicionale dhe të fundit të qytetit. Si një radio nga SHBA Magic tranzitor gjithmonë mundohet nivelin e tyre më të mirë për të siguruar dëgjuesit e tyre nga i gjithë vendi për të siguruar sa më shumë muzikë popullore SHBA, si të jetë e mundur. Tranzitor Magic ka qenë gjithmonë me muzikë të mirë.
Magic tranzitor adresa faqen zyrtare është www.magictransistor.com

Magic tranzitor
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Magic tranzitor ]