La Pantera 940 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. La Pantera 940 broadcasts to the greater USA area and beyond.

La Pantera 940 Adresa e internetit është www.lapantera940.com

La Pantera 940
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : La Pantera 940 ]