top logo

Kool 103.5 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Medford-Ashland, US or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Medford-Ashland, US and from the whole world KOOL 103.5 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Kool 103.5 Adresa e internetit është www.kool1035.com

Kool 103.5
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Kool 103.5 ]