Komonews transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë shoqërore dhe të larmishme kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Komo News transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Adresa Komonews zyrtare e internetit është www.komonews.com

Komonews
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Komonews ]