top logo

KIUN 1400 AM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. KPTX FM98 and KIUN AM Radio Pecos, Tx. Serving the Trans-Pecos Region with the Best in Rock and Roll, Lajm, Sports and Weather Information.
KIUN 1400 AM adresa e internetit është www.98xfm.com

KIUN 1400 AM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KIUN 1400 AM ]