KICKS 99.1 është një radio stacion muzikë në internet. KICKS 99.1 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. KICKS 99.1 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.
KICKS 99.1 Adresa e internetit është www.kicks99.net

KICKS 99.1
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KICKS 99.1 ]