top logo
Ejani dhe 640 AM është një radio stacion transmetimi në Los Anxhelos, Kaliforni, SHBA, sigurimin Lajme, Diskutim, Sport dhe programimit Trafikut. Ejani dhe ka lindur në 1922 kur Earle C. Anthony ngritur një shtëpi 50-vat radio transmetues në garazhin e tij dhe filloi transmetimin në 640AM. KFI u bë një nga stacionet më popullore radio në Los Angeles dhe një nga stacionet më të dëgjuar-në Lajme / flasim radio në vend. Ejani dhe AM 640 Adresa zyrtare web është www.kfiam640.com
Ejani dhe AM 640
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Ejani dhe AM 640 ]