top logo

KDMA 1460 AM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, KDMA 1460 AM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.
Contact Info:
4454 Highway 212West, PO Box 513, Montevideo, Minnesota 56265
+1 320-269-8815
KDMA 1460 AM adresa e internetit është kdmanews.com

KDMA 1460 AM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : KDMA 1460 AM ]