Kat Vendi 100.7 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Kat Vendi 100.7 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me SHBA.

Kat Vendi 100.7 Adresa e internetit është www.katcountry1007.com

Kat Vendi 100.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Kat Vendi 100.7 ]