Radio Skenë Indie

Info koment Stacione raport

Indie Scene Radio është një radiotelevizion popullor në internet që transmeton në 320Kbps në rrjetin global të KryKey.com të stacioneve të radios në internet. Formati i programimit të stacionit përqendrohet në promovimin, ajo që ne ndiejmë është, Muzika më e mirë origjinale e krijuar nga artistë të nënshkruar dhe të nënshkruar në mënyrë të pavarur nga e gjithë bota. Zhanret e muzikës përfshijnë; Shkëmb, Popull, Pop, Metal, R&B, Xhaz, EDM, Reggae, Këngëtar / Këngëtar dhe shumë më tepër.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.indiesceneradio.com

Email: indiesceneradio@gmail.com

Gjuhe: English

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations