Hits 70 dhe 80 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Hits 70 dhe 80 Adresa zyrtare e internetit është www.hits70and80.com

Hits 70 dhe 80
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Hits 70 dhe 80 ]