Desi Botërore Radio radio për kryesisht komunitetin indian të dëgjuesve. Saj radio që luan muzikë si Bhangra dhe të tjera të këtij llojet e formave të muzikës për dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës. Me këtë radio dëgjuesit mund të gëzojnë një shumë të këngëve popullore indiane gjatë gjithë kohës sa herë që dëshiron.
Desi Botërore Radio adresa e internetit zyrtare është www.desiworldradio.com/me

Desi Botërore Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Desi Botërore Radio ]