Chann Pardesi Punjabi Radio ka disa nga programet e tyre të planifikuara dhe vizioni i tyre është që të ofrojë dëgjuesit e tyre të programeve të ndryshme të planifikuara në bazë të preferencave të dëgjuesve të tyre indiane bazuar në komunitet që jetojnë në SHBA. Me këtë dëgjuesit e radios merr festën e fundit të muzikës pastër indiane.
Chann Pardesi Punjabi Radio adresa e internetit zyrtare është www.channpardesi.com

Chann Pardesi Punjabi Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : Chann Pardesi Punjabi Radio ]