The Captain 99.9 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, The Captain 99.9 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

The Captain 99.9 Adresa e internetit është www.centralmoinfo.com

The Captain 99.9
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : The Captain 99.9 ]