880AM-Biz është vetëm Station Biznes Florida Jugut. Një stacion Salem Komunikimit, Biz bashkëpunëtorët me Goliaths mediave, për shembull, Bloomberg radio dhe Comcast TV ndër të tjera. Biz jep më të lartë në fund lajmeve të biznesit dhe ekzaminimit në South Florida, paraqitur në këtë moment raporton mbi atë që po ndodh përpara në botën e parave të lidhura.

Biz po shkon nga radio veteran Tony CALATAYUD si Menaxher i Përgjithshëm. Biz thekson inxhinierë pabesueshme software, për shembull, Daniel Frishberg, Tom Keene dhe Ken Prewitt e Bloomberg, Moe Ansari, Lawmen, Edward Woodson, Pete De La Torre, Jim Freid dhe të tjerët.

880 Adresa e internetit zyrtare Biz është www.880thebiz.com

880 Biz
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 880 Biz ]