108.fm The Office provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. The station plays all the music you love while striving to keep up with the desires of its listeners.Here pop rock 80s 90s hits music can be heard. The Office FM official website address is 108.FM
108 FM Zyra
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 108 FM Zyra ]