1077 The Lake is a musical programs based radio in USA. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Fillon me një ëndërr dhe një vizion i barazisë, 1077 The Lake joints Community as a platform gather and exchange ideas of music.
1077 The Lake official website address is www.1077thelake.com
1077 Liqeni
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 1077 Liqeni ]