top logo

101.6 Adult Warm Hits provides twenty four hours (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

101.6 Adult Warm Hits official website address is www.bigrradio.com/

101.6 Hits Adult ngrohtë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ USA : 101.6 Hits Adult ngrohtë ]