101.2 Mix

Info koment Stacione raport

101.2 Mix është vendi ku argëtimi është diçka që duhet të ketë, muzika vjen si bekim dhe vendi i saj më i mirë për t'u futur nëse jeni ai që e do muzikën e madhe dhe pasionin muzikor. me 101.2 Mix ju merrni shijen e magjisë së pastër të përzierjes muzikore ku edhe dëgjuesit marrin humor dhe përzihen me përzierjen e shkëlqyer të muzikës.
101.2 Adresa e internetit zyrtare Mix është www.1012themix.net

Vend: SHBA

Zhanret:

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations