100 Hip Hop dhe RNB.FM

Info koment Stacione raport

Ne jemi tuajët #1 Stacioni për R. E sotme&B Hip Hop dhe gjuajtje. Ne jemi një stacion radio dixhital që synon 25-54 demo - duke luajtur RNB e sotme, Hip Hop, dhe Rrëshqitje. Personalitetet tona janë marka kombëtare si Sheryl Underwood, J. Anthony Brown, Cayman Kelly i Sirius XM, Lorenzo Ice-Tea Thomas, Corey Condrey vëllai Coco, dhe shumë më tepër!
100 Adresa e faqes zyrtare të Hip Hop dhe RNB.FM është www.100hiphopandrnb.fm

Vend: SHBA

Zhanret: / /

loading...

United States Radio Stations

Popular Stations