Sonido Uruguayo radio nga Uruguaj dhe një portal të saj radio me njëqind për qind prezantimin muzikore lokale. Ata janë një prezantues shumë i njohur muzika vendore e Uruguaj dhe për këtë lloje të ndryshme të muzikës lokale, muzikë kulturore dhe muzikantë lokale dhe këngëtarë merr në një kontakt të madhe me Sonido Uruguayo.
Sound uruguajan adresa zyrtare e internetit është www.sonidouruguayo.com.uy

Shëndoshë uruguajan
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Shëndoshë uruguajan ]