RTM Uruguay is a online music radio station. RTM Uruguay broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. RTM Uruguay has something for all discerning music lovers.

RTM Uruguay official website address is www.rtmuruguay.org

RTM Uruguay
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : RTM Uruguay ]