top logo

Radio Maldonado is a online music radio station. Radio Maldonado broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike.

Radio Maldonado official website address is www.radiomaldonado.com.uy

Radio Maldonado
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Radio Maldonado ]