Positiva FM 93.3 është një radio stacion muzikë në internet. Positiva FM 93.3 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Positiva FM 93.3 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

Positiva FM 93.3 Adresa zyrtare e internetit është gonzalofagian.wix.com

Positiva FM 93.3
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Positiva FM 93.3 ]