Onda Marina FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Onda Marina FM broadcasts diverse local productions.

Onda Marina FM official website address is www.ondamarinafm.com

Onda Marina FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Onda Marina FM ]