Movida Mix station mostly time play International, Vend, Shkëmb, Folk etj muzikë. Movida Mix live broadcasting from Uruguay. Movida Mix also play 24 orë lloj të ndryshme të zhanreve të muzikës. Live Match tune Movida Mix, mysafirët e futbollit, analitike s, komente dhe lajme. Movida Mix together with good music. Movida Mix official website address is movidamix.com
Movida Mix
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Movida Mix ]