Galicia FM is a live online broadcasting music channel based on Mercedes, Uruguay. Galicia FM plays different range of music genres. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Galicia FM website address is www.agenda.org.uy

Galicia FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Galicia FM ]