FM Ideal is own music and arts radio station. FM Ideal broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. FM Ideal has something for all discerning music lovers.
FM Ideal official website address is www.fmideal.com
FM Ideal
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : FM Ideal ]