FM Coronilla broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. FM Coronilla broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Spanish Music.
FM Coronilla official website address is www.fmcoronilla.com.uy

FM kurorë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : FM kurorë ]