Emisora Ciudad de Montevideo broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Emisora Ciudad de Montevideo brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin.

Emisora Ciudad de Montevideo official website address is www.emisoraciudaddemontevideo.com.uy

Emisora Ciudad de Montevideo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Emisora Ciudad de Montevideo ]