Më shumë se Radio Soul

Info koment Stacione raport

More Than Soul Radio është një radio stacion në internet i drejtuar dhe operuar nga Lisa "BOOGALOO" Lane dhe Peter Baker. Koncepti ynë është i thjeshtë dhe thjesht pak më ndryshe, DJ që luajnë live vetëm nga vinyl dhe tjerrin një përzierje të muzikës shpirtërore

Më shumë Adresa e internetit zyrtare e Than Soul Radio është www.morethansoulradio.co.uk

Vend: Angli

Zhanret: / /

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations