Panjab Radio

Info koment Stacione raport

Panxhab Radio është stacioni radiofonik me bazë në bashkësi Punjab drejtpërdrejt 24 orë në ditë nga U.K. Radioja i ofron komunitetit të njerëzve Punjab një medium radio përmes të cilit ata mund të lidhen me Punjab dhe kulturën e tij muzikore. Së bashku me interpretimin e programeve muzikore, Panjab Radio gjithashtu luan programe kulturore.
Adresa e internetit zyrtar të Panjab Radio është www.panjabradio.co.uk

Vend: Angli

Zhanret: /

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations