Radio LostInTyme

Info koment Stacione raport

Gjatë kohës tuaj në radio Lost In Tyme, do të zbuloni se prodhuesit në të vërtetë janë një grup i bukur miqsh, hobi kryesor i të cilit ishte të dëgjonte muzikë dhe të mbledhte rekorde, me qëllim ndërtimin dhe rritjen e bibliotekës së tyre rekord. Gjatë kohërave, secili prej nesh pati mundësinë të tregonte (qoftë duke qenë një prodhues në ndonjë stacion tjetër radiofonik ose nga media sociale) nevoja e brendshme për të ndarë muzikën që kemi dashur. megjithatë, vendosëm të bashkohemi dhe të formojmë tonën falas, radiostacion i pavarur me qëllim që të ekstrizualizohet kjo nevojë e brendshme e jona, si dhe pasioni ynë për muzikë.

Adresa zyrtare në internet e LostInTyme Radio është www.lostintymeradio.com

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations